Belső matricák – fontos információ!

A múzeumok és kiállítóhelyek korlátozott hétvégi és hétfői nyitva tartására való tekintettel a Mozaik Múzeumtúra első teljes napja 2013. február 3-án, kedden lesz. A játékban részt vevő intézmények jelentős részében ettől a naptól lesznek elérhetőek a Mozaik Múzeumtúra gyűjtőfüzetbe illeszkedő, úgynevezett belső matricák.
Az intézmények belső terét ábrázoló, limitált kiadású matricákat a gyűjtőfüzet felmutatását és a belépő megvásárlását követően igényelhetik a játék résztvevői. Azoknak a múzeumoknak és kiállítóhelyeknek a listája, ahol a belső matrica elérhető, folyamatosan bővül.

 A napi rendszerességgel frissülő lista a www.mozaikmuzaumtura.hu honlapon megtalálható. Kérjük, hogy amennyiben a Mozaik Múzeumtúra keretében felkeresnek egy részt vevő intézményt, előzetesen tájékozódjanak a honlapon található lista alapján arról, hogy az adott múzeumban vagy kiállítóhelyen elérhető-e a belső matrica. A „Részt vevő múzeumok” menüpontban az intézményekről olvasható, bővebb információk mellett, azok nyitva tartási ideje és közvetlen elérhetősége is megtalálható.