Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Tihanyi Múzeumtúra 
2017. Augusztus 25. , Péntek,  2:00 -  3:00
   

A Tájak-Korok Múzeumok Egyesülettel közösen kulturális sétát szervezünk 2017. augusztus 25-én, pénteken Tihanyban a Mozaik Múzeumtúra és a TKME pecsételős játék kedvelői számára.

Útvonal: Dotto kisvonattal utazunk a városközpontba. Már az út alatt érdekes információkkal gazdagodunk a Balaton egyik leglátványosabb helyszínéről. A központba érkezés után elsétálunk a Babamúzeumhoz, onnan a Kálvária felé vesszük az irányt, érintjük a Visszhang-dombot is. Mindeközben túravezetőnk érdekességeket mesél az érintett helyszínekről. Ezután a Pisky sétány felé vesszük az irányt, elmegyünk a Fazekasházhoz, a Tihanyi Tájházhoz és a Kilátóteraszhoz, majd betérünk az Apátsági fogadóépületbe. Meglátogatjuk a Forrás-barlangot, a Tourinform irodát, s elsétáunk a Magyar Királyok Panoptikumához is. Utunkat keresztezi a KOGART Kiállítóház, ahol jelenleg Borsos Miklós és Egry József képeit lehet megtekinteni, majd ezután a Dotto kisvonattal visszaindulunk a Tihanyi Révhez a hajóállomás érintésével, a Balaton-parton a Club Tihany elé.

Túravezető: Haraszti Gábor, a Tájak-Korok Múzeumok Egyesület vezetője. Elérhetőségei: +36-20-946-4659, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Találkozó: A Club Tihany elől, a Tihanyi Révnél 13.50 órakor.

Részvétel: előzetes jelentkezés nem szükséges, minden a teljes programon résztvevőt szívesen látunk. TKM pecsételőlapját és okostelefonját ne felejtse otthon! A program során a belépőket mindenki maga fizeti.

Az esemény Facebook oldala: Tihanyi Múzeumtúra

Mindenkit szeretettel várunk!

Hely Tihany
Kapcsolat  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza