Tájak-Korok-Múzeumok Múzeumtúra — Vác, Debrecen

Őszi speciális múzeumtúránk a Tájak-Korok-Múzeumok Egyesülettel közösen szervezett, egy város múzeumait bemutató ’Tájak-Korok-Múzeumok Múzeumtúra’, amelyhez csatlakozva október 1-én Vác, illetve Debrecen nevezetes múzeumainak megtekintésére, megismerésére lesz lehetőség.

A program során érintjük a Tájak–Korok–Múzeumok pecsételő és a Mozaik Múzeumtúra matricagyűjtő helyeit is, sőt az a matricagyűjtő játékos, aki a múzeumtúra során begyűjti a meglátogatott múzeumok matricáit, egy speciális matricával bővítheti gyűjteményét.

 

Tájak-Korok-Múzeumok Múzeumtúra — Vác, 2016. október 1., szombat

Az egész napos program során meglátogatjuk a Székesegyházi Kincstár és Egyházmegyei Gyűjteményt, a Tragor Ignác Múzeum Memento Mori kiállítását, a Pannónia Házat, a Váci Mosolyalbumban Sajdik Ferenc karikaturista életmű gyűjteményét, és a Modern Művészeti Gyűjteményt.

Túravezető: Haraszti Gábor ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36–20–946–4659)

Bővebb információt az esemény Facebook oldalán talál.

Tájak-Korok-Múzeumok Múzeumtúra — Debrecen, 2016. október 1., szombat

A szombat délutáni múzeumtúra során megtekintjük a Déri Múzeum kiállításait, majd átsétálunk a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeumhoz, útközben érintve a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ és a Debreceni Református Kollégium épületét.

Túravezető: Korompai Balázs ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36-52-322-207)

Bővebb információt az esemény Facebook oldalán talál.

 

Ne felejtse elhozni a TKME pecsételőlapját, illetve letölteni a Mozaik Múzeumtúra mobil alkalmazását (Android, iOS), amivel gyűjtheti a matricákat.

Várjuk múzeumtúráinkon!