Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Legyen élmény a tanulás! – Edukációs expó 
2017. Április 01. , Szombat,  8:00 -  5:00
   



Iskola. Mindannyiunkban elindul egy érzelmi hullám e szó hallatán, hisz gyermekkorunk, sőt felnőttkorunk meghatározó emléke ez. A kályha. Itt dőlt el szinte minden, hogy milyen útilaput kaptunk, hogy bátran vagy épp csak osonva merünk majd bekopogtatni egy-egy ajtón. Legyen ez az állásinterjú, egy sportöltöző vagy épp a családi vendégségre nyíló ajtó. Attitűdök, kompetenciák, bátorság vagy épp veszteségmorzsák, amiket itt magunkra szedtünk, ahogy teszik ezt a gyerekeink is. Hogyan tudjuk Őket segíteni ebben? - erre a kérdésre keressük a válaszokat sok irányból megvilágítva.

A Felelős Szülők Iskolájának április elsején megrendezésre kerülő eseményén ezen témákat járjuk körbe, délelőtt az iskolába készülő és kisiskolás gyermekek szüleinek, nagyszüleinek, pedagógusainak szóló tematikával, míg a délutáni blokkban a nagyobbacskák szüleinek, pedagógusainak szóló tartalmakkal.
Velünk lesznek a szakma kiválóságai, pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, reklámszakemberek, terapeuták, civil szervezetek képviselői, mert mindannyian hiszünk benne, hogy lehet ÉLMÉNY a tanulás, legyen ez az iskolapadban, a Csodák Palotájában, otthon vagy épp egy táborban.

Szülők játszótere – interaktív edukációs előadások a Rendezvényteremben
A szülők, nevelők, pedagógusok 20-30 perces előadásokat hallgathatnak élménypedagógiáról, drámapedagógiáról, alternatív oktatási lehetőségekről, olyan elismert szakemberektől, akik nap, mint nap a katedrán állnak, szeretnek tanítani és a gyerekek szeretnek velük tanulni! Miben rejlik a titok?


Jegyárak:
Délelőtti belépő 2 200 Ft
Délutáni belépő 2 200 Ft
Egész napos belépő 3 900Ft

Hely Óbudai Csodák Palotája Playbar, Buda E&G központban (régen Új Udvar) 2. emelet 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Vissza