6700 szavazattal nyerték meg az Éjszaka a múzeumban című fotópályázatot!

images/vut306rrus.jpg

Megvan a nyertes osztály! A hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium 10. E osztálya vehet részt a Múzeumok Éjszakáján az álom-osztálykiránduláson. Egész Hajdúböszörmény megmozdult a tizedikesek buzdítására, így jöhetett össze ez a rengeteg szavazat, melyekért június 21-én gyűjthetik be a jutalmukat. Ők barangolhatnak majd ugyanis Hajós Andrással egy Ikarus 630 Cabrio buszon a fővárosi múzeumok között, hiszen több mint 6700 lájkot gyűjtöttek.

A dobogósok mind jutalomban részesülnek! A három legtöbb lájkot gyűjtő osztály minden tagja megkapja a Mozaik Múzeumtúra ajándékát, egy féléves National Geographic előfizetést. Kiemelkedő szavazatszámot ért el a győztesek mellett Sopronból a Handler Nándor Szakképző Iskola 9. I-s csapata és Dunakesziről a Radnóti Miklós Gimnázium 9. A osztálya, ezért őket sem hagyjuk nyeremény nélkül.

Különdíjasokat is köszönhetünk! A legkreatívabb osztályképekért két pályázó csapat is ajándékot zsebelhet be, így a Debreceni Vegyipari Szakközépiskola 9.D-sei és a kecskeméti Katona József Gimnázium 9.D-sei mindannyian egy-egy kirakóból, memóriajátékból, kitűzőből, hűtőmágnesből és mobiltokból álló Mozaik Múzeumtúra ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.