Matricagyűjtő pontok

A Mozaik Múzeumtúra hivatalos honlapja új funkcióval bővült! A jobb oldali sávban a „Matricagyűjtő pontok” feliratú ikonra kattintva elérhető azoknak a Mozaik Múzeumtúra matricagyűjtő játékban részt vevő múzeumoknak és kiállítóhelyeknek a listája, ahol a belső matricák – a gyűjtőfüzet felmutatását és a belépőjegy megvásárlását követően – elérhetőek.

A folyamatosan frissülő adatbázis a régió, majd a város kiválasztását követően a térképen megmutatja a múzeumok pontos helyét, emellett megjelennek az intézmények nyitva tartásra vonatkozó információk is. Amelyik településen több múzeum is részt vesz a játékban, ott a múzeum neve előtt megjelenő, választható jelölőre kattintva a térkép a megfelelő helyre ugrik. Fontos tudnivaló, hogy az ingyenes matricákra csak azok a játékosok jogosultak, akik a múzeum pénztáránál felmutatják Mozaik Múzeumtúra gyűjtőfüzetüket és belépőt váltanak a meglátogatott múzeumba. Javasoljuk, hogy a játék résztvevői – amennyiben a Mozaik Múzeumtúra program keretében keresnek fel egy intézményt - a múzeum meglátogatása előtt mindig tájékozódjanak a www.mozaikmuzeumtura.hu honlap Matricagyűjtő pontok elnevezésű menüpontjában arról, hogy az adott múzeum részt vesz-e a játékban és ott elérhető-e az ingyenes belső matrica.
A belső matricák elérésével és a Mozaik Múzeumtúra programmal kapcsolatos további kérdés, információ: 06-80-620-123; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .