Mozaik Múzeumtúra az Utazás Kiállításon!

Egyre szélesebb turisztikai kínálattal, programokkal, kedvezményes ajánlatokkal várja az érdeklődőket az idei Utazás Kiállítás. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjének a Budapesti Vásárközpont ad otthont. A rendezvényen idén a Tájak-Korok-Múzeumok Egyesülettel együttműködve a Mozaik Múzeumtúra is jelen lesz. A kiállítás látogatói megismerhetik a Múzeumtúra programot és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő matricagyűjtő játékot.

A Hungexpo február 27. és március 2. között zajló Utazás-kiállításán az Örökség Kultúrpolitikai Intézet és a Tájak-Korok-Múzeumok Egyesület közös standja az „A” pavilonban lesz. A két szervezet kapcsolata azonban nem ér véget a kiállítással, az együttműködés a tervek szerint a múzeumtúra egészére kiterjed. A közös pultnál a múzeumnépszerűsítő program gyűjtőfüzeteit is megvásárolhatják az érdeklődők, emellett 50% kedvezménnyel juthatnak hozzá a 300 múzeum és kiállítóhely Magyarországon című kiadványhoz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információ:
zöld szám: 06-80-620-123
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.