Arcok, attitűdök, alternatívák teljességre törekvőknek: Legyen élmény a tanulás! - Edukációs Expo

images/FSZI_Legyen_elmeny_wk.jpg

A Mozaik Múzeumtúra program idén tavasszal részt vesz több budapesti oktatási, családi és kulturális rendezvényen, elsőként április elsején a Legyen élmény a tanulás! edukációs expo-n találkozhatnak velünk.

Az olykor kaotikusnak ható oktatási rendszer és a nevelési elvek, módszerek útvesztőiben nem könnyű kiigazodni. Melyik intézmény nyújt egyszerre kincset, kapaszkodót és kalandot? Milyen alternatívák vannak? Ezer és egy bírálat, megjegyzés, kommentár az iskolákról: de kinél van a bölcsek köve?

Hogy bontakozhat ki leginkább az egyedi, megismételhetetlen személyiség? Mi fán terem az élménypedagógia, az érzelmi nevelés, miért fontos a mozgás, ördögtől való-e az online tér és hogyan valósulhat meg az együttműködő kommunikáció szülő, tanár és diák között? És egyáltalán: lehet-e élvezni és nem csupán nyűgösen túlélni az iskolapadban töltött éveket?

Ezekre a kérdésekre keresik a választ az expo felkért előadói, kiállítói. A Mozaik Múzeumtúra program is bemutatkozik a kiállításon, fejtörőkkel és érdekes múzeumi utazó kiállítással várjuk az érdeklődőket

 

Időpont: ÁPRILIS 1., szombat 10:00-18:00

Házigazda: Óbudai Csodák Palotája Playbar (1036 Budapest, Bécsi út 38-44.)

A programokról bővebben itt olvashat.