Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Mozaik Múzeumtúra iskolai edukációs program 
2022. Április 05. , Kedd,  8:00 -  1:00
   

2022. április 5-én a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumba látogat a Mozaik Múzeumtúra, mely keretében rendhagyó iskolai programokon vehetnek részt a diákok.

Lesz interaktív hangszerbemutató, alaki kiképzés a szabadságharc mozzanataiból, fergeteges vetélkedő Jocó bácsival, az ország legnépszerűbb tetkós töri tanárával, saját türelemüveget készíthettek, kalandozhattok Mátyás király udvarában vagy éppen a jó palócok nyomában, elmélyülhettek az emlős ragadozók világában és orvostörténeti érdekességekre is fény derül.

Interaktív élményprogramok, ízelítők a múzeumi kiállításokból, ezen a napon bármi megtörténhet. 8 és 13 óra között ezúttal teljesen máshogy fog telni a tanítási nap.

Minden osztály egy csapatként vesz részt a programban.

A legfontosabb szempont a kreativitás, együttműködés, ugyanis minden múzeumi feladatnál, játéknál pontozzuk az osztályok teljesítményét.

A legügyesebb csapat pedig egy ingyenes múzeumi osztálykirándulást nyer egy különleges tárlatvezetésre.

A Mozaik Múzeumtúra országos múzeumnépszerűsítő program. Múzeumi foglalkozásokat, kiállításokat, programokat viszünk el a diákokhoz és ezen interaktív játékos tanulás keretében ösztönözzük őket arra, hogy a tanáraikkal, szüleikkel is gyakrabban látogassák meg ezen múzeumokat. Az eseményen a MOSOLY és az ÉLMÉNY garantált!

A programot a Felelős Szülők Iskolája élménycsapata valósítja meg az Örökség Kultúrpolitikai Intézettel együttműködésben.

Háttérinformációk: a Felelős Szülők Iskolája és a Mozaik Múzeumtúra oldalán.

Vissza